Hosting door Hostinger

Wat is hosting eigenlijk?

Om een website te kunnen bouwen heb je een domeinnaam en hosting nodig. Je domeinnaam is het adres wat mensen intypen in hun browser of op kunnen zoeken om jouw website te kunnen vinden. Zo is de domeinnaam van deze website: maakeenwebsitevoormij.nl. Hosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Dat is een hele sterke computer die meestal in een speciaal datacenter staat.

Waarom kies je voor Hostinger?

Omdat ik zelf geen hosting aanbied werk ik samen met Hostinger. Met ruim 29 miljoen actieve klanten zijn ze op dit moment één van de populairste hostingproviders ter wereld. Zij bieden een kwalitatief hoogwaardige dienst met voordelen zoals:

 • 24/7 Klantenservice, 365 dagen per jaar
  De klantenservice is op elk moment van de dag bereikbaar voor snel en deskundig advies.
 • Servers wereldwijd
  Hostinger heeft servers over de hele wereld, ook in Nederland. Hierdoor kan jouw website altijd ontzettend snel laden.
 • Geoptimaliseerd voor WordPress
  In hun abonnementen hebben ze heel veel extra’s zoals back-ups, SSL, e-mail, staging-omgevingen en CDN Litespeed caching.
 • Gebruiksvriendelijk
  De omgeving waar je je diensten van Hostinger beheerd zijn makkelijk in gebruik, ook voor een leek.

Bestel Hostinger met korting

Door deze samenwerking kun je nu bestellen met tot wel 75% korting. Hoe langer je het vast legt, hoe hoger je korting. Ik raad je aan om minimaal te kiezen voor het middelste pakket, genaamd ‘Business Webhosting’. Hierbij krijg je ook 1 domein gratis voor 1 jaar.

Content Strippenkaart

Heb je vaker hulp nodig met het maken van content voor je website? Neem dan een Content Strippenkaart af. Zo krijg je 6 uur, maar betaal je er slechts 5! Op deze uren zit geen houdbaarheidsdatum.

Al meer dan 50 ondernemers gingen je voor