Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of mail naar info@maakeenwebsitevoormij.nl en krijg binnen één werkdag een helder en scherp aanbod in je mailbox. Een website offerte geeft je duidelijkheid!

Veelgestelde vragen

Bij het kiezen van een hostingprovider zijn er tal van opties beschikbaar. Dit keuzeproces kan best verwarrend voor een leek. Daarom wil ik je graag adviseren om Hostinger te overwegen als je nog geen hosting hebt geregeld. Hier zijn enkele voorbeelden waarom graag werken met Hostinger:

  • Gunstig geprijsd & 1 gratis .nl domein: Hostinger biedt concurrerende tarieven die vriendelijk zijn voor verschillende budgetten.

  • Eenvoudige user interface: Het bestellen van een domein en hosting is echt heel makkelijk zelf te doen via de website. Van begin tot eind wordt alles duidelijk en simpel uitgelegd.

  • WordPress extra’s: Hostinger voorziet in WordPress-gerelateerde voordelen, zoals back-upfunctionaliteiten en CDN-caching, waarmee je website snelheid wint.

Als je besluit om bij Hostinger te bestellen, kun je via deze link bestellen met tot wel 75% korting! Kies minimaal voor het middelste pakket, genaamd “Business Webhosting“. 

Hosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Dat is een hele sterke computer die meestal in een speciaal datacenter staat.

Tip! Bekijk de WordPress hosting pakketten van Hostinger met tot 75% korting! Zij zijn eenvoudig zelf te bestellen, razendsnel, hebben handige extra’s en zijn vaak goedkoper dan andere partijen.

Omdat er zoveel verschillende websites kunnen en worden ontwikkelt met bijvoorbeeld veel of weinig functionaliteit, op maat ontworpen of met een bestaand ontwerp, is dat dus niet te zeggen.

Bekijk onze tarieven om een idee te krijgen. Neem contact met ons voor een exacte prijs.

Alle websites die door ons worden opgeleverd zijn responsive. Dit betekent dat de website altijd geoptimaliseerd wordt vertoond op desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.