Vraag een offerte aan

Vul het formulier in of mail naar info@maakeenwebsitevoormij.nl en krijg binnen één werkdag een helder en scherp aanbod in je mailbox. Een website offerte geeft je duidelijkheid!

Veelgestelde vragen

Hosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Dat is een hele sterke computer die meestal in een speciaal datacenter staat.

Er zijn tientallen bedrijven waar je je domeinnaam en hosting kan onderbrengen. De meeste klanten waar wij mee werken hebben hun hosting en domeinnaam geregeld bij een van deze bedrijven:

  • Vimexx.nl
  • Hostnet.nl
  • Siteground.com

Al deze bedrijven hebben goede service en voorwaarden. Denk aan een SSL-certifcaat, het kunnen aanmaken van e-mailadressen etc.

Kom je er met het bestellen van je domein of hosting niet helemaal uit? Geen probleem. We nemen dit graag voor je uit handen.

Omdat er zoveel verschillende websites kunnen en worden ontwikkelt met bijvoorbeeld veel of weinig functionaliteit, op maat ontworpen of met een bestaand ontwerp, is dat dus niet te zeggen.

Bekijk onze tarieven om een idee te krijgen. Neem contact met ons voor een exacte prijs.

Alle websites die door ons worden opgeleverd zijn responsive. Dit betekent dat de website altijd geoptimaliseerd wordt vertoond op desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
×
js_loader