Website onderhoud

Websites hebben regelmatig onderhoud nodig

Sommige websites hebben maandelijks onderhoud nodig. Andere websites kunnen ook langer zonder een periodieke check. Heb je hier geen ervaring mee of tijd voor? Dan kun je er voor kiezen om jouw website of webshop te laten onderhouden door ons.

Wij voeren onderhoud en geven support ook al is jouw website bij een andere provider wordt gehost. Zelfs als je website door een ander bedrijf is gemaakt kunnen wij je alsnog ondersteunen. 

Wat zit er in ons onderhoudspakket?

WordPress sites worden opgebouwd met behulp van plug-ins. Er zijn meer dan 50.000 plug-ins te downloaden! Veel websites van ons worden opgebouwd met verschillende betaalde plugins. Met deze betaalde plug-ins borgen wij de kwaliteit van het product dat wij opleveren. In de tabel hieronder zie je welke plug-ins wij gebruiken en wat hiervan de kosten zijn van een enkele licentie:

Plug-in Kosten per jaar voor een enkele licentie
Elementor PRO $ 49
Astra PRO $ 69
Ultimate Addons voor Elementor $ 69
Backups van Udraft Plus $ 55
Security van iThemes $ 80

Als je deze plugins zelf zou kopen ben je
jaarlijks meer dan € 300 euro kwijt! Omdat wij deze plugins op al onze sites toepassen kunnen we meerdere sites hiervan gebruik laten maken. Hierdoor betaal jij jaarlijks slechts een fractie van dit bedrag aan ons.

Ook houden we je website up to date en zorgen dat je veilig bent voor spam, hackers en malware. Ook ben je voorzien van de meest gebruikte betaalde plug-ins die altijd up to date zijn.

Werkzaamheden uitbesteden?

Je kunt wijzigingen aan je website zelf uitvoeren. Laat je wijzigingen liever door ons doen? Geen probleem. In overleg voeren wij dit voor je uit. Voor contentwijzigingen aan jouw Elementor website hanteren wij een uurloon van € 55,-.