Website onderhoud

Websites hebben regelmatig onderhoud nodig

De meeste websites hebben maandelijks onderhoud nodig. Heb je hier geen ervaring mee of tijd voor? Dan kun je er voor kiezen om jouw website of webshop te laten onderhouden. Zelfs als je website door een ander bedrijf is gemaakt kunnen wij je alsnog ondersteunen. 

Wat zit er in het onderhoudspakket?

WordPress sites worden opgebouwd met behulp van plug-ins. Er zijn meer dan 50.000 plug-ins te downloaden! Websites die ik maak worden opgebouwd met een aantal betaalde plugins. Met deze betaalde plug-ins wordt gezorgd voor een kwalitatief hoogwaardige website. In de tabel hieronder zie je welke plug-ins ik gebrui en wat hiervan de kosten zijn als je een enkele licentie zou afnemen:

Plug-in Kosten per jaar voor een enkele licentie
Elementor PRO $ 59
Astra PRO $ 69
Ultimate Addons voor Elementor $ 69
Backups van Udraft Plus $ 55
Security van iThemes $ 80

Als je deze plugins zelf zou kopen ben je
jaarlijks meer dan € 300 euro kwijt! Omdat ik deze plugins op alle sites gebruik kan ik grotere licenties aanschaffen en dit verdelen onder al mijn klanten. Hierdoor betaal je jaarlijks slechts een fractie van dit bedrag.

Ook houd ik je website up to date en zorgen dat je veilig bent voor spam, hackers en malware. Ook ben je voorzien van de meest gebruikte betaalde plug-ins die altijd up to date zijn.

Werkzaamheden uitbesteden?

Je kunt wijzigingen aan je website zelf uitvoeren. Besteed je dit liever uit? Geen probleem. In overleg voer ik dit voor je uit. Voor contentwijzigingen aan jouw Elementor website hanteer ik een uurloon van € 55,-.