Over ons

OVER ONS

We bedenken,  
designen en bouwen jouw website of webshop!

Een professionele website laten maken die op alle vlakken volledig aansluit op jouw doelgroep, gebruiksvriendelijk is en ook nog eens goed vindbaar is in zoekmachines? Daar kunnen wij voor zorgen! Sinds onze start in 2018 hebben we al tientallen bedrijven geholpen met het bouwen van hun website.

Waarom kiezen voor maakeenwebsitevoormij.nl?

Een professionele website laten maken die op alle vlakken volledig aansluit op jouw doelgroep, gebruiksvriendelijk is en ook nog eens goed vindbaar is in zoekmachines? Daar kunnen wij voor zorgen! Sinds onze start in 2018 hebben we al tientallen bedrijven geholpen met het bouwen van hun website.

Wie zijn onze klanten?

Of het nu gaat om een website voor de loodgieter in het dorp of een webshop met kinderkleding. Wij maken websites voor zelfstandigen, freelancers, verenigingen, stichtingen en het midden- en klein bedrijf.

Klanten kiezen voor ons om…

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij zijn een klein, enthousiast team en zijn trots op wat we doen. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

TECHNISCH ALTIJD UP-TO-DATE

Neem je bij ons de hosting af? Dan onderhouden wij jouw website continu. Het verhelpen van foutjes, doorvoeren van verbeteringen, beantwoorden van vragen en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden. Jouw website zal het altijd goed blijven doen.

MAKKELIJK ZELF AANPASSINGEN DOEN

Heeft je website regelmatig een aanpassing nodig? Met ons WordPress thema ben je in staat om zelf je website aan te passen nadat wij deze voor je hebben gebouwd. Heb je toch nog hulp nodig? Geen probleem, wij helpen je tegen een scherp uurtarief.

GOED VINDBAAR OP GOOGLE

Meer dan 90% van de mensen begint een bezoek aan een website via een zoekmachine. Hoog staan in Google voor relevante trefwoorden (SEO) is hierom belangrijker dan ooit.

Wat klanten over ons zeggen

Met de vele uren werk die wij in onze producten en diensten hebben gestoken zijn we trots op het resultaat. Daardoor klinken we soms niet helemaal objectief. Gelukkig hoef je niet alleen op óns woord af te gaan.

Met mijn passie voor fotografie en het vertellen van verhalen vond ik het belangrijk om een website te hebben die aansluit bij mijn bedrijf.  Martijn van maakeenwebsitevoormij.nl heeft samen met mij alle mogelijkheden en keuzes doorgenomen. Ik ben blij met de soepele communicatie, het meedenken en alle verleende service. Ook ben ik onwijs tevreden over met het eindresultaat!

Pauline van der Gulik

PvdG Fotografie
pvdgfotografie.nl

Ik had al een website, maar deze was nodig aan vervanging toe. Mijn oude website was slechts een afbeelding van mijn bedrijfslogo met mijn telefoonnummer. Nu heb ik een website die verteld waar ik voor sta en wat mijn bedrijf allemaal voor een klant kan doen. Mijn bedrijfslogo en website heb ik meteen laten drukken op alle werkbussen en werkkleding. Ik ben erg tevreden met de site die maakeenwebsitevoormij heeft opgeleverd.

Rick Jonkman

Jonkman Infratechniek
jonkmaninfra.nl

Voor een toekomstig project was ik op zoek naar iemand die een nieuwe website kon maken. Ik had nog geen teksten en/of afbeeldingen die gebruikt konden worden voor de site, maar dit was geen probleem. Maakeenwebsitevoormij.nl heeft met ons meegedacht en binnen een week de basis neergelegd voor een compleet nieuwe website. De communicatie verliep heel soepel en we kregen prima service.

Danny la Fleur

Bootcamp de Rijp
bootcampderijp.nl

Ga verder naar onze diensten

Meer uit je website halen?

Doe hier een gratis website scan!