Over ons

Websites, webshops, landingspagina’s, one pagers of gewoon een basic website. Wij hebben het vast en zeker al een keer gebouwd.

Wie zijn wij?

Wij zijn er voor startende en bestaande ondernemers die graag een betaalbare website willen laten maken. Wij ontwikkelen je nieuwe website of webshop in WordPress en kunnen deze ook voor je beheren en updaten. Van ontwerp van je huisstijl en logo tot de ontwikkeling en hosting van de website zelf. We gaan graag voor je aan de slag!

Wie zijn onze klanten?

Of het nu gaat om een website voor de loodgieter in het dorp of een webshop met kinderkleding. Wij maken websites voor zelfstandigen, freelancers, verenigingen, stichtingen en het midden- en klein bedrijf.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Martijn Dekker | WordPress & Elementor specialist

Projecten

Onze stelregel is: de nieuwe website moet beter presteren dan de oude. 
Hoe doen we dit? Door middel van data analyse en meer dan 10 jaar ervaring. Wij kijken verder dan alleen een mooi plaatje.

WEBSITE

agallround.nl

WEBSHOP

jordaan-festijn.nl

WEBSITE

stamvloeren.nl

WEBSITE

poekalkmaar.nl

Reviews

Waarom zou je ons zomaar op ons woord geloven? Lees wat onze klanten over ons zeggen.

bahareh A. ★★★★★ Hij is echt professioneel, Hij werkt snel en communiceert duidelijk. Ik zou het zeker aanraden.Xto M. ★★★★★ Wat is Martijn een fijne vent en wat heeft hij zich enorm flexibel opgesteld met het maken van mijn website.Ben erg tevreden. Goeie prijs. Goeie suggesties en ziet er tip top uit !remco S. ★★★★★ Ontzettend tevreden met de werkwijze en kwaliteit die Martijn heeft geleverd! Martijn heet een mooie webshop voor mij opgezet. Tijdens het proces legt Martijn alles duidelijk uit en geeft hij aan wat nodig is om de webshop tot een succes te maken. Zeker een aanrader!Lisanne H. ★★★★★ Martijn neemt werkelijk alle zorgen uit handen. Ik hoef maar iets te vragen en hij gaat direct aan de slag. Echt fijn om met hem samen te werken: snel schakelen, gaat secuur te werk en heeft al mijn wensen in acht genomen. Zeker een aanrader!Natashja ★★★★★ in samenwerking met StudioKR8 heeft Martijn mijn website gebouwd voor Hormoonbalans met Natas. De communicatie verliep soepel en professioneel. Ik kon Martijn altijd goed en snel bereiken als ik vragen had en hij dacht (en las) ook altijd mee tijdens het maken en finaliseren van mijn website. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en de website werkt helemaal naar behoren! Bedankt voor de prettige samenwerking!Zoë K. ★★★★★ Pauline Van Der G. ★★★★★ Maakeenwebsitevoormij.nl heeft mijn website gebouwd. Onwijs blij met het eindresultaat. Martijn is zeer professioneel. Hij is vriendelijk, werkt vraaggericht, werkt snel en communiceert duidelijk. Bovendien is hij oprecht geïnteresseerd in de business waarvoor hij een website bouwt & geeft hij passende adviezen. Top!Kaylee R. ★★★★★ Prettige samenwerking. Maakeenwebsitevoormij.nl is snel, duidelijk en denkt mee met de klant. We hebben samen een aantal websites vormgegeven/gebouwd en veel goede reacties ontvangen. En dat is waar het omdraait toch!Silvergames C. ★★★★★ Rick J. ★★★★★ Danny ★★★★★ Snel antwoord en uitstekend geholpen 👍js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 11 recensies
×
js_loader