Support

Krijg de beste hulp bij je website

Steeds meer bedrijven hebben een website die ze zelf up to date houden. Met een page builder zoals Elementor kun je zelf vrij veel zelf voor elkaar krijgen. Ik heb video’s gemaakt waarin stap voor stap de basics van Elementor aan je worden uitgelegd. Maar ik kan mij goed voorstellen dat je in sommige gevallen wel wat advies of ondersteuning gebruiken. 

Hoe ik je kan helpen

Ik kan je ondersteunen met advies zodat je het zelf kunt uitvoeren. Heb je hier geen tijd voor? Of heb je geen behoefte om dit te leren? Geen probleem. Je kunt de werkzaamheden ook aan mij uitbesteden. Ik kan je website uitbreiden, voorzien van extra functionaliteiten of aanpassingen in het design doen.

In overleg voer ik de gewenste wijzigingen voor je uit. Voor contentwijzigingen aan jouw WordPress website hanteer ik een uurloon van € 55,-.

Bekijk hier wat voorbeelden van dingen die ik voor je uit handen kan nemen:

Ik kan je helpen met jouw WordPress website en zijn gespecialiseerd in Elementor. Uiteraard kan ik je ook met andere vragen helpen.

Content Strippenkaart

Heb je vaker hulp nodig met het maken van content voor je website? Neem dan een Content Strippenkaart af. Zo krijg je 6 uur, maar betaal je er slechts 5! Op deze uren zit geen houdbaarheidsdatum.

Al meer dan 50 ondernemers gingen je voor