Website & webshop
tarieven

Kosten website laten maken

Het bouwen van een website of webshop is maatwerk. Om die reden is het lastig om je exact te kunnen vertellen wat de kosten zijn om een website te laten maken. Om je toch een idee te geven heb ik hieronder een overzicht gemaakt met de geschatte kosten voor een zeer complete website. 

Heb je andere wensen of behoeften? Ik ga graag met je in gesprek om een oplossing te vinden.

Website basic

One pager

vanaf

499,-

Website complete

5 pagina’s

vanaf

699,-

Webshop

8 pagina’s & 10 producten

vanaf

999,-

Veelgestelde vragen

Bij het kiezen van een hostingprovider zijn er tal van opties beschikbaar. Dit keuzeproces kan best lastig zijn. Daarom wil ik je graag adviseren om Hostinger te overwegen als je nog geen hosting hebt geregeld. Hier zijn enkele voorbeelden waarom graag werken met Hostinger:

  • Gunstig geprijsd & 1 gratis .nl domein: Hostinger biedt concurrerende tarieven die vriendelijk zijn voor verschillende budgetten.

  • Eenvoudige user interface: Het bestellen van een domein en hosting is echt heel makkelijk zelf te doen via de website. Van begin tot eind wordt alles duidelijk en simpel uitgelegd.

  • WordPress extra’s: Hostinger voorziet in WordPress-gerelateerde voordelen, zoals back-upfunctionaliteiten en CDN-caching, waarmee je website snelheid wint.

Ga je Hostinger bestellen? Doe dit via deze link met tot wel 75% korting. Ik raad je aan om te kiezen voor het middelste pakket, genaamd “Business Webhosting“. 

Hosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Dat is een hele sterke computer die meestal in een speciaal datacenter staat.

Tip! Bekijk de WordPress hosting pakketten van Hostinger. Zij zijn eenvoudig zelf te bestellen, razendsnel, hebben handige extra’s en zijn vaak goedkoper dan andere partijen.

Alle websites die ik bouw zijn responsive. Dit betekent dat de website altijd geoptimaliseerd wordt vertoond op desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Reviews

Waarom zou je ons zomaar op ons woord geloven? Lees wat onze klanten over ons zeggen.

Een complete website vanaf € 499

Al meer dan 50 ondernemers gingen je voor

Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag.

We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of Whatsapp ons op onderstaande gegevens. Of vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.