Website of webshop laten maken

Wij zijn er voor startende en bestaande ondernemers die graag een betaalbare professionele website willen laten maken. Een nieuwe website die je met trots laat zien, maar óók een website die voor je werkt.

Wordt het tijd voor een nieuwe website?

Veel bedrijven hebben een website, maar vaak zijn deze websites verouderd. Terwijl mensen steeds meer van een website verwachten. Een professionele website zorgt direct voor vertrouwen. Wij bouwen je nieuwe website of webshop in WordPress met Elementor en kunnen deze ook voor je beheren en updaten. We gaan graag voor je aan de slag!

Martijn Dekker | WordPress &
Elementor specialist

Waarom kiezen voor ons?

Sinds onze start in 2018 hebben we al tientallen bedrijven geholpen met het bouwen van hun website. In een klein team verzorgen we de bouw van jouw website van A tot Z. Alle ondernemingen die starten of innoveren hebben altijd wel visitekaartjes, logo’s en een website of webshop nodig. Wij helpen je met het realiseren van al deze diensten.

We ❤️ WordPress

Je website wordt door ons gemaakt in WordPress en Elementor. Hiemee maken we de meest fantastische websites en webshops. Het is eenvoudig in gebruik en we leggen in video’s uit hoe je zelf je teksten, titels en afbeeldingen op je website kunt wijzigen.

Besteed je dit liever uit? Of loop je tussentijds toch nog ergens tegenaan? Geen probleem. In overleg nemen wij dit voor je uit handen.

Projecten

Onze stelregel is: de nieuwe website moet beter presteren dan de oude. Hoe doen we dit? Door middel van data analyse en meer dan 10 jaar ervaring. Wij kijken verder dan alleen een mooi plaatje.

WEBSITE

agallround.nl

WEBSHOP

jordaan-festijn.nl

WEBSITE

stamvloeren.nl

WEBSITE

poekalkmaar.nl

Veelgestelde vragen

Omdat er zoveel verschillende websites kunnen en worden ontwikkelt met bijvoorbeeld veel of weinig functionaliteit, op maat ontworpen of met een bestaand ontwerp, is dat dus niet te zeggen. Bij ons kun je all een professionele one pager website laten maken vanaf € 499 euro. Bekijk onze tarieven om een idee te krijgen. Neem contact met ons voor een exacte prijs.

Er zijn tientallen bedrijven waar je je domeinnaam en hosting kan onderbrengen. De meeste klanten waar wij mee werken hebben hun hosting en domeinnaam geregeld bij Hostinger.

Zij staan bekend om hun goede service en voorwaarden. Denk aan een SSL-certifcaat, het kunnen aanmaken van e-mailadressen, een gratis .nl domeinnaam etc.

Ga je hier bestellen? Kies dan minimaal voor het ‘Premium’ pakket. Hier zit alles in wat je nodig hebt.

Kom je er met het bestellen van je domein of hosting niet helemaal uit? Geen probleem. We nemen dit graag voor je uit handen.

Al onze websites worden gebouwd met de paginabouwer Elementor (Pro). Met deze plug-in kun je eenvoudig zelf teksten of afbeeldingen wijzigen op je website. Wil je graag weten hoe je dit doet? We hebben een aantal video’s gemaakt waarin we uitleg geven over de meest voorkomende elementen op je website.

Laat je wijzigingen liever door ons doen? Geen probleem. In overleg voeren wij dit voor je uit. Voor contentwijzigingen aan jouw Elementor website hanteren wij een uurloon van € 55,-.

Alle websites die door ons worden opgeleverd zijn responsive. Dit betekent dat de website altijd geoptimaliseerd wordt vertoond op desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Wij zorgen er voor dat jouw website volledig responsive is. Zo kan iedereen van jouw website genieten, ongeacht welk scherm.

Website offerte ontvangen

Wil jij een professionele website laten maken door ons? Wij maken vrijblijvend een offerte voor je op basis van jouw wensen. Bel ons op 06 412 77 939 of mail ons via info@maakeenwebsitevoormij.nl. Of laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Al meer dan 50 ondernemers gingen je voor

[brb_collection id="4656"]