Website of webshop laten maken

Voor startende en bestaande ondernemers die graag een betaalbare professionele website willen laten maken. Een nieuwe website die je met trots laat zien, maar óók een website die voor je werkt.

Wordt het tijd voor een nieuwe website?

Veel bedrijven hebben een website, maar vaak zijn deze websites verouderd. Terwijl mensen steeds meer van een website verwachten. Een professionele website zorgt direct voor vertrouwen. Ik bouw je nieuwe website of webshop in WordPress met Elementor en kan deze ook voor je beheren en updaten. 

Martijn Dekker | WordPress &
Elementor specialist

Waarom kiezen klanten voor mij?

Hi, ik ben Martijn! Het gezicht achter maakeenwebsitevoormij.nl. Sinds 2018 maak ik WordPress websites en webshops voor ondernemers. In mijn dagelijkse werk als Content editor voor grote organisaties zoals Vodafone-Ziggo en Rabobank heb ik de nodige kennis opgedaan met alles wat komt kijken bij het maken van een website of app. Deze ervaring stelt mij in staat om niet alleen nieuwe websites te maken, maar ook om oude websites te updaten in geheel nieuwe huisstijl.

I ❤️ WordPress

Je website wordt gemaakt in WordPress en Elementor. Hiemee kun je de meest fantastische websites en webshops maken. Het is eenvoudig in gebruik en ik leg in video’s uit hoe je zelf je teksten, titels en afbeeldingen op je website kunt wijzigen.

Besteed je dit liever uit? Of loop je tussentijds toch nog ergens tegenaan? Geen probleem. In overleg neem ik dit voor je uit handen.

Projecten

Ontdek enkele van mijn eerdere projecten en websites in mijn portfolio.

WEBSITE

agallround.nl

WEBSHOP

jordaan-festijn.nl

WEBSITE

stamvloeren.nl

WEBSITE

poekalkmaar.nl

Veelgestelde vragen

Omdat er zoveel verschillende websites kunnen en worden ontwikkelt met bijvoorbeeld veel of weinig functionaliteit, op maat ontworpen of met een bestaand ontwerp, is dat dus niet te zeggen. Een professionele one pager website laten maken kan ik al voor je maken vanaf € 499 euro. Bekijk de  tarieven om een idee te krijgen. Neem contact op voor een offerte op maat met exacte prijs.

Er zijn tientallen bedrijven waar je je domeinnaam en hosting kan onderbrengen. De meeste klanten waar ik mee werk hebben hun hosting en domeinnaam geregeld bij Hostinger.

Zij staan bekend om hun goede service en voorwaarden. Denk aan een SSL-certifcaat, het kunnen aanmaken van e-mailadressen, een gratis .nl domeinnaam etc.

Ga je hier bestellen? Bestel met tot wel 75% korting via deze link. Kies dan minimaal voor het ‘Premium’ pakket. Hier zit alles in wat je nodig hebt.

Kom je er met het bestellen van je domein of hosting niet helemaal uit? Geen probleem. Ik help je hier graag bij.

Jouw websites wordt gebouwd met de paginabouwer Elementor (Pro). Met deze plug-in kun je eenvoudig zelf teksten of afbeeldingen wijzigen op je website. Wil je graag weten hoe je dit doet? Ik heb een aantal video’s gemaakt waarin ik uitleg geef over de meest voorkomende elementen op je website.

Besteed je dit liever uit? Geen probleem. In overleg voer ik dit voor je uit. Voor contentwijzigingen aan jouw Elementor website hanteren ik een uurloon van € 55,-.

Alle websites die ik maak worden responsive opgeleverd. Dit betekent dat de website altijd geoptimaliseerd wordt vertoond op desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Ik zorg er voor dat jouw website volledig responsive is. Zo kan iedereen van jouw website genieten, ongeacht welk scherm.

Website offerte ontvangen

Wil jij een professionele website laten maken? Ik maak vrijblijvend een offerte op basis van jouw wensen. Bel mij op 06 412 77 939 of mail naar info@maakeenwebsitevoormij.nl. Of laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Al meer dan 50 ondernemers gingen je voor